TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
1000 dolara za pivo?
Iako mnogi kau da su domaa piva najkvalitetnija, jo uvijek ima pivoljubaca koji e za dobro pivo potroiti poprilino veliku svotu novca.


Najskuplje svjetsko pivo
Pivo za koje biste sigurno platili najvie novca je "Vielle Bon Secours". Cijena pive je ak 1000 dolara, dok se pola litre prodaje po cijeni od 78 dolara. Ovo pivo prodaje se samo u Londonu, u Bierdromeu.

Drugo najskuplje svjetsko pivo je "Samuel Adams' Utopias" koje je proizvedeno u Boston Beer Companyju, a cijena boce je 100 dolara, dok pola litre stoji 67 dolara.

Tako je i "Tutankhamen pivo" tree najskuplje svjetsko pivo. Njegova receptura koju su otkrili arheolozi, potjee iz hrama kraljice Nefertiti u Egiptu. Cijena boce ovog piva je 52 dolara.
Postavljeno 22.08.2007. by Nikolina Ernei
Broj otvaranja:1737
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.