TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Calibrino novo ruho
Zamislite ovaj model Calibre jo bolji i opremljeniji, jer - u Opelu je ve zamiljen.

Stara Calibra
1990. kada je prvi puta ponuena tritu, Calibra je bila serijski kupe automobil s najboljom aerodinamikom na svijetu. Prema navodima nekoliko svjetskih izvora te Opelovih dunosnika, 2009. trebao bi izai novi, poboljani model.

Nova Calibra
Uzori nove Calibre trebale bi uvelike biti komponente nove Vectre, a izgled bi bio nadahnut konceptnim GTC-om. Uz bogatu ponudu benzinskih i dizelskih motora, trebala bi izai i eco-friendly verzija na biogorivo.
Sigurni smo da e svi brojni fanovi Calibre biti i vie nego oduevljeni te da e nova Calibra biti zaista veliko osvjeenje, a u Opelu se ''uka'' da bi i samo ime Calibra moglo dobiti refresh. Naime, novi model moda nee nositi dosadanje ime, ali zasigurno e ostati u srcima onih koji pamte dobru, staru Calibru.
Postavljeno 09.08.2007. by Zrna Garaa
Broj otvaranja:2588
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.