TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Izbor za miss ''90''
U Costa Mesi (Kalifornija) odrano je neobino natjecanje djevojaka u bikiniju. Jedini kriterij koji su djevojke morale zadovoljiti je da tee najmanje 90 kilograma.

FOTO:dnevnik.hr
Na pozornici su plesale, etale i pjevale malo popunjenije djevojke odjevene u bikini. iri je od dvadeset natjecateljica teine od 90 pa do ak 270 kilograma odabrao tri djevojke. Pobjedila je Bell, djevojka teka skoro 100 kilograma. Za pobjedu je dobila 200 dolara i besplatnu garderobu. "Pazite se, velike i debele djevojke se vraaju", poruila je sretna pobjednica.

FOTO:dnevnik.hr

FOTO:dnevnik.hr

FOTO:dnevnik.hr
Postavljeno 31.07.2007. by Alen tor
Broj otvaranja:1657
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.