TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Princeza za 3000 eura uči komunikaciji s anđelima
OSLO - Norveška princeza Martha Louise (35) smatra se nadarenom i izjavljuje da ima parapsihološke moći te da može komunicirati s anđelima. Ali to nije sve - također izjavljuje da te iste moći može naučiti druge ljude za 3000 eura.

Istina ili laž, zapitali su se mnogi. No, ona je još od malena imala poseban "osjećaj" da može čitati unutrašnje stanje ljudi. Tvrdi da je preko rada s konjima uspostavila vezu s anđelima.

Princeza, fizikalni terapeut, u svojoj će školi poučavati mlade da stupe u kontakt s anđelima.
"Već je prošlo puno vremena otkad sam brinula o konjima i stupila u kontakt s anđelima. Kasnije sam shvatila važnost ovog iznimnog dara i želim ga dijeliti sa svim ljudima. Možda ćeš jedan od njih biti upravo ti - navela je princeza u svojevrsnom oglasu objavljenom na njezinoj stranici, ne zaboravivši naglasiti da će za ovo iskustvo trogodišnjeg programa učenja komuniciranja s anđelima polaznici plaćati oko 3000 eura godišnje."
Postavljeno 28.07.2007. by Sanja Ajman
Broj otvaranja:1694
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.