TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Osmi Harry Potter?
Nakon izlaska filma "Harry Potter i Red feniksa", 21. srpnja u knjiarama se, minutu nakon ponoi u Londonu, odnosno, u jedan sat nakon ponoi, u knjiarama diljem Hrvatske naao u prodaji posljednji nastavak serijala o mladom arobnjaku - "Harry Potter and the Deathly Hallows".

"Harry Potter i sveci smrtnici" autorica J. K. (Joanne Kathleen) Rowling zamislila je kao zavrni dio o avanturama mladog arobnjaka, u kojemu se otkrivaju sve tajne, razrjeavaju svi zapleti te nakon uasnih gubitaka i mukotrpne potrage za horkruksima i odgovorima na bitna pitanja o prolosti, kako svojoj, tako i Voldemortovoj, Dumbledoreovoj, Snapeovojdolazi do zavrnog ogleda izmeu dobra i zla, Djeaka Koji Je Preivio i lorda Voldemorta.

I dok serijal ima ogroman broj fanova, neki su toliko nabrijani da su odluili pokrenuti peticiju za osmim nastavkom. Kampanja "Save Harry" zapoela je 17. 07. na www.waterstones.com/saveharry, a kae: "Mi, dolje potpisani, traimo od J.K. Rowling da nastavi pisati o novim avanturama Harryja Pottera i njegovih prijatelja, bez obzira na to kako e zavriti knjiga 'Harry Potter i sveci smrtnici'". ista glupost, budui da je Rowlingova lik i zgode Harryja stvarala cijelog ivota te je kraj smiljen i prije nego to je izdana prva knjiga. "Oduvijek sam znala da e sedma knjiga biti posljednja, ali rei zbogom bilo je teko kao to sam i oekivala.", objanjava autorica.

Peticiju e pokretai kampanje, kada dosegne milijun potpisa, predati izdavakoj kui Bloomsbury, koja e ju proslijediti spisateljici. Samo se nadamo da nee biti nastavaka tipa "Harry Potter ide u Las Vegas" ili "Harry Potter putuje u budunost"...
Postavljeno 23.07.2007. by Lana Ljevakovi
Broj otvaranja:2439
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.