TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Japanci mijenjaju žene
JAPAN - Novi trend u Japanu jest zamijeniti ženu lutkom na napuhavanje. Svaki mjesec jedna tvrtka proda preko 80 lutaka za napuhavanje. Najčešći kupci su samci i stariji muškarci.

Zapanjujući su podatci da sve više Japanaca rado mijenja ženu za lutku. Vode ljubav s njima, nose ih sa sobom i u vezi su s njima. Ispočetka su lutke bile namjenjene hendikepiranima, jer se smatralo da oni teže nalaze partnericu. No, to je sada postalo popularno među svima.
Žene u posljednje vrijeme ne obraćaju pažnju na muškarce. Oni se tada osjećaju jadno i traže nekoga tko će ih razumjeti - jedno je od objašnjenja.
Kupnja se većinom odvija preko interneta kako bi kupci ostali anonimni, a i ubrzava se prodaja.
Postavljeno 20.07.2007. by Sanja Ajman
Broj otvaranja:1555
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.