TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega




Disco u vlaku
SPLIT - Vie od 500 ljudi okupilo se ovaj vikend u "disco vlaku" koji je vozio od Zagreba do Splita. Dobra zabava, luda muzika, mnotvo osvjeavajuih pia glavna su obiljeja ovog tuluma.

Tulum je poeo u petak u veernjim satima, a zavrava u subotu kada se vlak vrati na odredite u Zagreb. Mladi su se preko dana odmorili na plai, iskupali te su se opet u veernjim satima ukrcali u vlak na putu za Zagreb uz jo lui tulum.

Mladi su ishvalili ovakav nain zabave i kau da vrijeme mnogo bre prolazi. Cijene im nisu problem za ovakvu ludu zabavu.
Postavljeno 14.07.2007. by Sanja Ajman
Broj otvaranja:2353
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.