TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Španjolac ''težak'' 57 milijuna eura
PARIZ – U Španjolskoj od jučer postoji 56.945.074 milijuna razloga za slavlje. Naime, upravo toliko eura je izvučeno na lutriji.

Igrač lota koji je jedini prekrižio pet pravih brojeva (9,13,15,31,48) i dva dodatna (3,6) nagradne igre Euro milijuni, dobitni listić je uplatio u Teldi (Las Palmas). Prema podacima španjolske lutrije, radi se o rekordnom dobitku na lutriji u toj zemlji.
Igra Euro milijuni je organizirana u devet europskih zemalja: Francuskoj, Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Luksemburgu, Belgiji, Švicarskoj, Portugalu, Irskoj i Austriji.
Postavljeno 14.07.2007. by Ivana Mađaroši
Broj otvaranja:1207
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.