TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Pronađena bomba iz Drugog svjetskog rata
Velika britanska avionska bomba zaostala iz Drugog svjetskog rata pronađena je na području kod Berlina. Njemačke vlasti danas (13.7., petak) su evakuirale četiri manja sela kako bi mogle onesposobiti bombu.

1.850 kg tešku bombu pirotehničari su sinoć pokušali neutralizirati. Ishod svega toga bio je neuspješan pa su danas morali evaukirati oko 3.000 stanovnika. Policija navodi kako očekuju da neutralizacija bombe neće trajati duže od sat vremena.
Žitelji s tih područja smješteni su po općinskim zgradama u obližnjim selima.

Tijekom građevinskih radova otkrivene su mnogobrojne avionske bombe slične onima iz Drugog svjetskog rata. Ova opasna bomba pronađena je jučer prilikom radova na plinovodu.
Postavljeno 13.07.2007. by Tamara Lalić
Broj otvaranja:1209
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.