TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Pijanac s lešom na vjetrobranu
41-godišnji vozač iz Green Baya vracao se kući u pijanom stanju vozeći sa sobom leš muškarca zaglavljenog na vjetrobranu. Nakon što je leš odstajao šest sati, pijani vozač obavijestio je policiju.

Još se ne zna što je pijani vozač radio u intervalu otkad je naletio na dvoje šetača u nedjelju oko ponoći do ponedjeljka ujutro kad je prijavljena nezgoda. Također je misterija je li žrtva poginula odmah nakon udarca ili tijekom nekoliko sati provedenih u garaži osumnjičenika.

Žrtva je imala 50-ak godina, a žena koja je bila s njim pronađena je na mjestu nesreće. Tada već u kritičnom stanju, odvežena je u bolnicu.

Vozač je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju te zbog toga što je sakrio leš i pobjegao s mjesta nesreće.
Postavljeno 11.07.2007. by Tamara Lalić
Broj otvaranja:1199
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.