TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Pakao u katoličkoj crkvi
MELBOURNE - katolička škola u Melbournu odbila je primiti 5-godišnjeg dječaka u njihovu školu samo zato što se preziva Hell (pakao).

Dječak je nakon mukotrpnih razgovora sa svećenicima i ravnateljem poslan u školu Sv. Pavla, gdje biva odbačen. Otac i majka su razočarani i kažu da nisu oni krivi što imaju takvo prezime.

U novoj školi su odlučili primiti dječaka Maxa ali samo uz majčino prezime Wembridge. No, majka i otac odlučili su dječaku ostaviti njegovo pravo prezime. Dječak je već koji put izbačen. Ali škola je ipak popustila kada su za aferu saznali mediji.
Crkva nas uči da pomažemo svakome i ne osuđujemo ga po njegovom izgledu ili imenu. No, ovdje to nije bio slučaj.
Postavljeno 09.07.2007. by Sanja Ajman
Broj otvaranja:1292
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.