TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Gay provokacija
Nakon sjednice saborskog Odbora za ravnopravnost meu spolovima, jedan je homoseksualni par pokuao upasti u sabornicu, drei se pritom za ruke. Ljubav ili provokacija?

Lutajui praznim hodnicima u Saboru, naili su na biveg saborskog zastupnika Antu Kovaevia, koji je poznat po svojim neugodnim ispadima vezanih uz homoseksualce.

"Nevjerojatno, ali sve je mogue, nita nije iskljueno, i tu ima topdija koji ga radije primaju nego to ga daju. Imaju oni ovdje potporu u Saboru", izjavio je Anto Kovaevi novinarima nakon kratkog susreta s gay parom.
Ovaj tjedan se odrava "Zagreb Pride", gdje se zaljubljeni homoseksualni parovi sada slobodno eu ulicama, ljubei se i stalno nameui svoj stav drugima. Podignuta je i njihova poznata zastava u arenim bojama, koja simbolizira njihovu slobodu.
Postavljeno 05.07.2007. by Sanja Ajman
Broj otvaranja:1207
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.