TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Daniel Racliffe u zadnjem nastavku malog čarobnjaka
Iako gotovo odrastao muškarac, 18-godišnji Daniel Radcliffe, koji je dobio ulogu Harryija Pottera sa samo 10 godina, pristao je do kraja odglumiti 'malog' čarobnjaka.

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe si je, potpisavši ugovor za posljednja dva nastavka serijala, osigurao 25 milijuna funti, odnosno 50 milijuna dolara, što je u rangu najvećih holivudskih zvijezda.

Osim uloge malog čarobnjaka, Daniel je ove godine šokirao javnost pojavivši se potpuno gol u jednoj dramskoj predstavi "Equus".

No, izgleda da se samo zahvaljujući J.K.Rowlling i pojavljivanju u svih pet nastavaka Harryija Pottera, našao na listi najbogatijih mladih Britanaca, gdje će zasigurno i ostati, a svojim bogatstvom će moći raspolagati čim postane punoljetan.

Radcliffe je još ranije najavio povlačenje iz showbiza, tako da je njegov pristanak na ulogu u zadnjem nastavku donekle i šokirao javnost, a isto tako je i izjavio da odsada, zahvaljujući vrlo zahvalnoj poziciji, može birati uloge zbog zanimljivih likova ili dobrog redatelja, a ne zbog zarade.

"Harry Potter i Red Fenixa" je trenutno posljednji nastavak, te je premijerno prikazan u Japanu, a zbog nasilja i 'odraslih' sadržaja, preporuča se pratnja roditelja djeci do 13 godina.
Postavljeno 30.06.2007. by Nikolina Ernečić
Broj otvaranja:1436
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.