TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Ovisnost o videoigricama?
Znamo da danas imamo mnogih zaljubljenika u videoigre, i onih malih i onih malo veih. No, jeste li znali da postoje osobe koje su toliko izluene videoigricama da ni ne izlaze iz sobe, ignoriraju obitelj, prijatelje, pa i hranu?

Naime, ameriki lijenici tvrde da je takvo ponaanje zapravo psihiki poremeaj te ele da se to ponaanje i slubeno tako klasificira.

alosno je to da je ponekad ovisnost o videoigricama za neku djecu jaka kao ona o heroinu.

Zanimljivo je i to to su danas videoigrice glavna zabava i zanimacija za ak 90% mladih Amerikanaca, od kojih 15% moe postati ovisno.
Postavljeno 26.06.2007. by Nikolina Ernei
Broj otvaranja:1202
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.