TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Mazda CX-7

CX-7 na europsko trite stie posebno pripremljena kako bi udovoljila zahtjevima europskih vozaa. Preinake su napravljene na podruju voznih osobina, upravljivosti, podeavanja ovjesa, udobnosti vonje, koenja, sustava ABS i ESP, smanjenja vibracija i buke te izrade. Ukupno je otprilike 30 posto europske verzije Mazde CX-7 drugaije nego na ostalim tritima. Testne vonje i podeavanja provedena su u europskom Mazdinom centru za istraivanje i razvoj gdje osim Mazdinog europskog dizajnerskog studija, cijeli tim radi na prilagodbi svakog modela europskim odredbama, specifikacijama, ukusima i potrebama.
Postavljeno 26.06.2007. by Sanjin Bikup
Broj otvaranja:2168
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.