TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Suzuki Verona

Suzuki je odluio krenuti zahtjevnim putem stvaranja predstavnika u D segmentu, gdje u Europi ve postoje omiljeni proizvodi te klase. Suzukiju ovo nije prvi izlet u razred putno-obiteljskih limuzina jer je automobil ovog oblika, veliine i znaaja ve u prodaji na amerikom tlu, a koristi potpuno Europsko ime - Suzuki Verona. Japanski marketinki strunjaci izraunali su da u Europu moraju stii sa svjeim proizvodom zastupljenim u verzijama s etiri i pet vrata, te karavanom. Za sada je poznato da e Verona imati tek vlastitu mehaniku. Ona se uvelike bazira na benzinskim V6 agregatima posuenim iz Suzuki Vitare. Suzuki e ovaj automobil razviti pod direktnom paskom europske filijale, a nova Verona e debitirati ve ove jeseni na salonu automobila u Frankfurtu.
Postavljeno 26.06.2007. by Sanjin Bikup
Broj otvaranja:2131
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.