TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Corsa GSi
Monija iznutra nego izvana slogan je kojim Opel oivljava nekada iznimno popularnu Corsu GSi.

Oslabljena verzija modela OPC iz turbobenzinca izvlai 150 KS i 210 Nm okretnog momenta. To je dovoljno da brzinu od 100km/h dostigne za 8.1 sekundi te maksimalnu brzinu vrijednu potovanja - 210km/h. Vanjski izgled nije toliko agresivan kao u Corse OPC, ali ima svoje ari: podvozje je sputeno 18 mm sprijeda, te 15 mm straga, a sportski tih udahnjuju i spojleri, alu naplatci od 17'' te modifikacije interijera. Zanimljivo je da e se Corsa GSi moi nabaviti i u obiteljskoj izvedbi s pet vrata.
Postavljeno 24.06.2007. by Sanjin Bikup
Broj otvaranja:2119
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.