TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Seks u krivom autu
Dvoje mladih Nijemaca koji su se nakon uzbudljive veeri u disku prepustili milovanjima na parkiralitu, zavrili su veer na policiji. Slijepi od strasti, uletjeli su u krivi automobil i zaradili tubu za provalu.

Seks u autu skupo je kotao dvoje mladih Nijemaca. Njih dvoje su uhieni nakon to su se prepustili strastima u tuem autu.

Sudbina je htjela da se Bernhard Stadlinger, koji je tu veer posudio sestrin crni VW Golf, parkira pokraj potpuno identinog automobila.

Kasnije je u disku upoznao neimenovanu djevojku, te je nakon par pia otiao s njom na neko mirnije mjesto. Par se zavalio u auto i prepustio milovanjima, kad je na prozor pokucao pravi vlasnik automobila, koji je odmah pozvao policiju.
Kasnije je utvreno da dva identina Golfa imaju i identine kljueve.

Poruka.... Pazi gdje e je**t!

Izvor: NET.hr
Postavljeno 20.06.2007. by Marko Knok
Broj otvaranja:2595
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.