TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Kraj svijeta 2060. godine?
Isaac Newton, jedan od najutjecajnijih znanstvenika svih vremena, predvidio je da e kraj svijeta biti 2060. godine.

Isaac Newton
Naime, ovaj podatak se temelji na rukopisima slavnog znanstvenika koji su prvi su put prikazani u javnosti od 1969. u sklopu izlobe organizirane pod nazivom "Newtonove tajne", a nedavno su opet bili predstavljeni na Hebrejskom sveuilitu u Jeruzalemu.

Isaac Newton, zaljubljenik u teologiju i alkemiju, u pismu iz 1704. je zapisao da bi izmeu utemeljenja Svetog Rimskog Carstva Karla Velikog godine 800. i kraja svijeta trebalo proi 1.260 godina, a taj podatak - izraun kraja svijeta je izvorno iz biblijskog fragmenta iz knjige Danijelove.
Postavljeno 18.06.2007. by Nikolina Ernei
Broj otvaranja:2284
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.