TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega




Bez daha pod vodom proveo 16 minuta
Arvydas i Diana Gaiciunas iz Litve zapanjili su gledatelje pokuajem obaranja rekorda u ronjenju na dah. U vodu su uli vezani lancima. Dogaaj je pratila lokalna televizija. Nije poznato hoe li postignuti rezultat biti zabiljeen i u Guinnessovoj knjizi rekorda.

FOTO: RTL
Diana je izdrala 11 minuta i 7 sekundi, a Arvydas ak 15 minuta i 58 sekundi. Time je oboren rekord postavljen 1959. godine kojega je postavio Kanaanin Robert Foster. On je pod vodom bez daha bio 13 minuta i 42 sekunde.

Inae, Arvydas i Diana su brat i sestra poznati po brojnim ekstremnim avanturama. Prije dvije godine su tako u ledu proveli 63 sata i 31 minutu.
Postavljeno 17.06.2007. by Alen tor
Broj otvaranja:1220
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.