TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Visoke pete ubijaju!
Koja je dobra strana noenje visokih peta kod ena? Moda samo izgled? Katkada ni to. Negativnih strana mnogo je vie. Poevi od runog hodanja, uljeva, bolova, one i ubijaju.

Britansko istraivanje pokazalo je kako 80 posto ena nosi neprikladnu obuu prilikom vonje. Tako one ubijaju i sebe i druge u prometu. Zastraujui su podatci da samo 17 posto ena nosi tenisice prilikom vonje.

Vozai, na prvom mjestu je sigurnost bili vi muko ili ensko. Muki se previe "igraju" na cestama, dok ene imaju najbolju namjeru u vonji, ali ih zeznu - pete.
Vozai, na prvom mjestu je sigurnost bili vi muko ili ensko. Muki se previe "igraju" na cestama, dok ene imaju najbolju namjeru u vonji, ali ih zeznu- pete.
Postavljeno 17.06.2007. by Sanja Ajman
Broj otvaranja:2141
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.