TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Magarac svjedok na sudu
Odvjetnik iz Dallasa doveo je svog magarca Buddyja u sudnicu kao svjedoka obrane.

Foto: dnevnik.hr
Odvjetnik Gregory Shamoun zavrio je na sudu zbog svae sa svojim susjedom Johnom Cantrellom. Razlog svae je magarac Buddy. Naime, John tvrdi da je Gregory kupio magarca samo kako bi mu napakostio. Magarac navodno obavlja nudu po cijelom dvoritu, njae nou i danju, strano je agresivan te se cijelo susjedstvo plai trenutka kada e magarac izgubiti kontrolu i nekoga napasti.

Gregory je doveo magarca obavijenog amerikom zastavom pred sudca. Magarac je cijelo vrijeme bio dobar u sudnici - bio je tih i pristojno se ponaao.

Na kraju su se dvije strane nagodile izvan sudnice pa neemo nikad saznati kakav je utjecaj Buddy ostavio na sudca ovog sluaja.
Postavljeno 08.06.2007. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:2469
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.