TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Harry Potter dobiva zabavni park
''arobni svijet Harryja Pottera'' 2009. na Floridi

Otvorenje tematskog parka posveenog liku mladog arobnjaka Harryja Pottera predvieno je za 2009. godinu. Opisan kao ''tematski park u tematskom parku'', bit e izgraen u kompleksu studija Universal na Floridi, a kotat e oko milijardu dolara.
Dvije tvrtke, Warner Bros i Universal osnovale su zajedniku tvrtku radi uspjenosti projekta, izgradnje parka nazvanog "arobni svijet Harryja Pottera".
"Planove koje sam vidjela nevjerojatno su uzbudljivi, i ne vjerujem da e oboavatelji knjiga ili filmova biti razoarani", kazala je Rowling u priopenju.
Postavljeno 01.06.2007. by Lana Ljevakovi
Broj otvaranja:1292
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.