TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Magarci ponovno napadaju
Nakon to je prije nekoliko tjedana teko stradala starica u Katel Kambelovcu, ovoga puta magarci ordiniraju u Biogradu na moru. Magarac je napao i izgrizao dvije osobe, izvijestila je zadarska policija.

Mirnu etnju trinaestogodinjeg djeaka prekinuo je poludjeli magarac istravi iz ume i ugrizavi ga za lea i desnu nogu. Nakon djeaka magarac je napao i svog vlasnika.

Djeak i vlasnik prevezeni su u bolnicu gdje su im ustanovljene lake tjelesne povrede.

Slina stvar se dogodila i prije mjesec dana kada je u Katel Kambelovcu magarac napao stariju enu kojoj je poslije napada ustanovljeno napuknue osmog i devetog rebra te slomljena lijeva nadlaktica.
Postavljeno 26.05.2007. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:2731
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.