TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Kate Moss napokon rekla sudbonosno ''da''
BRITANSKA modna ikona odluila je, prema pisanju britanskih medija, konano stati pred oltar - nakon što ju je prosio nekoliko mjeseci, a ona ga uporno odbijala, rocker Jamie Hince napokon je doekao "Da!" iz ustiju svoje djevojke, a Kate se brzo pohvalila prijateljima, poslavši kratku SMS poruku: "Udajem se!". Jamie i Kate još nisu ugovorili datum, a navodno e napraviti veliki tulum na kojem e, meu ostalima, plesati i Kelly Osbourne, Amy Winehouse i ostatak slavne londonske ekipe.

Kate na velikim plakatima
Kate Moss i Jamie Hince nakratko su pobjegli u Amsterdam, no agilni paparazzi i tamo ih prate na svakom koraku. Da e se uskoro vjenati, Kate je prvo "povjerila" djevojci koju je srela na izlasku iz jednog nonog kluba, a zatim je prijateljima poslala SMS poruke. Prije nekoliko mjeseci stvari su bile drugaije - Kate je navodno razmišljala o tome da napusti gitarista grupe The Kills, prijateljima je govorila da je dosadan, a potajno je odlazila u zatvor kako bi vidjela bivšeg deka Petea Dohertyja.

Napokon nasmijana

Dolazi "cijeli London"

Oduševljena zbog skorašnjeg vjenanja, Kate je o planovima otvoreno priala s jednim nizozemskim modnim novinarom, koji e uskoro objaviti "ekskluzivnu priu" s detaljima spektakularne svadbe. Kate, naime, ne pomišlja na skromno vjenanje - na svoj najsretniji dan eli vidjeti sve prijatelje i lanove obitelji, baš kao i slavne partijanere zbog kojih e njezino vjenanje vjerojatno postati pravi "paparazzi projekt".


Jedan kadar iz spota u kojem je nastupila
Poznata po svojim brojnim što ljubavnim, što kokainskim aferama te po svom legendarnom striptiz plesu u spotu grupe The White Striper za pjesmu "I don't Know What to do with myself" (kako ironino :) nadamo se da e se ova mlada dama napokon malo primiriti kada bude udana ena...
Postavljeno 27.03.2008. by Mirna Luki
Broj otvaranja:3774
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.