TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Provalnik prijavio leš
Lopov koji je provalio u stan kako bi skupio novac i dragocjenosti u stanu je pronašao i beživotno tijelo vlasnika, što je odmah prijavio policiji.

Provalnik koji je ušao u stan u Berlinu kako bi ukrao novac i dragocjenosti pronašao je leš pa je nazvao policiju i prijavio smrt nepoznate osobe, ne bi li izbjegao optužbu za umorstvo.

Policija je stigla u stan i pronašla tijelo 64-godišnjeg muškarca bez tragova nasilne smrti. Prema prvim podacima riječ je o vlasniku stana koji je bio mrtav dva tjedna prije nego ga je provalnik našao.

Policija još nije ušla u trag provalniku.

Postavljeno 18.01.2008. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3624
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.