TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
XP SP3

Nedavno je Microsoft predao beta testerima novi SP3. Njegova je oznaka 3205 i veliine je 334,92 MB. Service Pack je skup svih zakrpi za Windowse XP koje su izašle od Service Pack-a 2.


Sadri 1073 zakrpa te nekoliko novosti za sam XP. Prvi od njih je sistem aktivacije, koji više ne zahtjeva unošenje serijskog broja prilikom instalacije, zatim Network Access Protection Module vien u Visti te Microsoft Kernel Mode Cryptographics Module i Black Hole Router algoritam detekcije.
Pored ove najave o novom servisnom paketu najavljeno je da e biti omogueno da korisnici naprave downgrade sa Windows Vista operativnog sistema na Windows XP. Zvanino, finalna verzija XP SP3 se oekuje u drugom kvartalu naredne godine.

Windows XP Service Pack 3 Release Candidate je mogue preuzeti ovdje.

Osobno sam ga instalirao te nisam naišao na nikakve probleme, a kako se pisalo po raznim forumima, SP3 donosi puno zakrpa te malo bri rad raunala.

Postavljeno 10.01.2008. by Alen tor
Broj otvaranja:2778
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.