TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Miš u pivu
Glodavac koji je pod za sada nepoznatim okolnostima završio u boci piva skoro je stajao glave jednog nesretnog Rumunjca, koji je nagnuo bocu hladnog piva i završio u bolnici s trovanjem.

Mihai Stanescu završio je u bolnici zbog trovanja nakon što je popio pivo u kojem je plutao uginuli miš.

Tridesetdvogodišnji Rumunj otpio je par gutljaja piva i naslutio da nešto nije u redu. Kada je pogledao bocu malo bolje, imao je što i vidjeti.

"Otvorio sam bocu piva i popio nekoliko gutljaja. Pivo je imalo čudan ukus, pa sam pogledao bolje unutra i ugledao miša kako pluta", rekao je Mihai.

Nakon toga mu je automatski pozlilo te se uputio u bolnicu, gdje su utvrdili da njegova mučnina nije psihološke prirode nego da se uistinu otrovao.

Stanescu je slučaj prijavio nadležnim institucijama za kontrolu hrane i pića, koje se nadaju da je riječ o izoliranom slučaju.
net.hr
Postavljeno 13.01.2008. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3601
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.