TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Struk ili kilogrami?
Imati vidljiv struk vanije je nego izgubiti brdo kilograma. Pokazalo je to istraivanje atraktivnosti enskog tijela prije i nakon plastine operacije korigiranja trbušnog sala. Bez obzira na teinu, one sa strukom su fatalnije.

Što ensku figuru ini najatraktivnijom – opseg struka ili ukupna teina? Korisnici usluga plastine kirurgije dokazali su da je struk presudniji.
Devendra Singh, psiholog sa Sveuilišta Teksas u Austinu, snimio je 15 ena prije i poslije operacije pri kojoj se masno tkivo sa struka ugrauje na stranjicu. Procedura ne utjee na teinu, ve samo preraspodjeljuje masno tkivo.

Zatim je zatraio od skupine muškaraca i ena da ocijene fotografije. Deset pacijentica je tri mjeseca nakon operacije dobilo na teini i tek su tada fotografirane, a pet ih je smršavjelo.

U svakom sluaju, gubitak masnog tkiva na struku donio je dodatne bodove, bez obzira na ukupnu teinu. Relativno uzak struk signalizira mladost i plodnost, smatra Singh.
www.vijestizanju.com
Postavljeno 10.01.2008. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2434
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.