TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Nasilna bivša misica

Da ne valja zamjeriti se svojoj dragoj naučio je na teži način dečko (sada vjerojatno već i bivši) bivše Miss Arizone i studentice prava Kumari Fulbright iz Arizone.


Misica je u svoj stan pozvala dečka te su ga, nakon što se ona otišla tuširati, dvojica njenih pomagača vezali i prijetili mu pištoljem. Nakon toga, sama misica je mladića izudarala i prijetila mu mesarskim nožem optužujući ga da joj je ukrao nakit koji joj je bivši dečko (jedan od snagatora) poklonio. Nakon dužeg mučenja i nakon fizičkog obračuna s „ljepoticom“ mladić je uspio pobjeći na ulicu i dozvati pomoć.


Kumari Fulbright
Jedan od mladića koji su sudjelovali u otmici i ostatku zločina je u zatvoru, za dvojicom se traga, a Fulbright je platila jamčevinu te je zasad slobodna.
Postavljeno 11.01.2008. by Lana Ljevaković
Broj otvaranja:2714
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.