TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
NOD32 i dalje najbolji
Tvrtka ESET dobila je 47. nagradu VB100 za svoj program NOD32 ime je zauzela vodeu poziciju u broju osvojenih nagrada Virus Bulletin-a. Virus Bulletin obavlja nezavisne usporedne testove antivirusnih proizvoda te je vrlo cijenjen u industriji antivirusnih proizvoda.

 


Prva nagrada VB100 dodijeljena je 1998. godine. Kako bi dobio oznaku VB100, antivirusni proizvod mora zadovoljiti dva kriterija:

- mora otkrivati viruse "In the Wild" i to prilikom skeniranja na zahtjev, kao i prilikom skeniranja prilikom pristupa;

- ne smije davati lana upozorenja.

Antivirusno rješenje NOD32 koristi tehnologiju ThreatSense®, koji proaktivno štiti korisnike od zloudnog koda kojeg ne otkrivaju ak niti esto nadograivani antivirusni proizvodi koji svoju zaštitu temelje na signaturama virusa. Za razliku od tih tradicionalnih rješenja, NOD32 dekodira i analizira izvršni kod u stvarnom vremenu, koristei emulirano okruenje dozvoljavajui zloudnom kodu da se razvije u osiguranom virtualnom okruenju. NOD32 vrlo jasno moe razlikovati benigne datoteke, pa ak i najsofisticiranije i pametno skrivene zloudne programe.
Od nastanka nagrade VB100 1998. godine, NOD32 ju je osvojio u ak 95,92 % prilika, najviše u itavoj industriji antivirusnih proizvoda. Veina proizvoaa antivirusnog softvera ima od 50 do 70 % uspjeha.
Postavljeno 31.12.2007. by Alen tor
Broj otvaranja:2712
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.