TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Nema hrane za golubove
Takozvani letei takori rade velike probleme Njujoranima, koji nikako da im stanu na kraj. Odustali su od vojnih intervencija i trovanja, trenutno razmiljaju o izgladnjivanju.

Hranjenje njujorkih golubova moglo bi uskoro biti zabranjeno ako proe prijedlog kojim se kane smanjiti jata tih, kako ih neki zovu, "leteih takora".

Gradski vijenik Simcha Felder predloio je u ponedjeljak zakon kojim bi hranjenje golubova bilo zabranjeno, a oni koji budu uhvaeni u nedoputenoj raboti bili bi kanjeni globom od tisuu dolara, to je neto manje od pet tisua kuna.

Od amonijaka i mokrane kiseline iz golubinjeg izmeta hra elik i korodira infrastruktura, napisao je vijenik u izvjetaju i kojem nudi i potencijalna rjeenja za taj problem.

Jedan golub na godinu proizvede u prosjeku 11 kg izluevina, rekao je.

Gradonaelnik Michael Bloomberg nije pozdravio zabranu hranjenja golubova, ali je na konferenciji za novinare rekao kako gradske golubove smatra problemom.
Izvor: net.hr
Postavljeno 14.11.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2950
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.