TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Poziv na natjecanje u plesu!
Zamislite prepunu arenu koja iekuje dvoboj gladijatora. Borci izlaze, tenzije se ire, njihovi pogledi se susreu, a zatim njima trae slabe toke. Publika estoko navija i eka da konano pone borba. Svaki gladijator brani svoju ast, svoju titulu, svoj ponos te istovremeno teatralnim pokretima pokuava zadiviti publiku. Moete li zamisliti sebe kako sjedite u takvoj publici, ili vam se sve to ini prenasilno?

Sada zamislite da jedino oruje koju gladijatori mogu koristi je ples, muzika i spoznaja mogunosti vlastitog tijela.

Zanima li vas to se tada dogaa?
Doite 16. i 17. 11. 2007. u D Peenica i doivite epski spektakl "BBoy Pride vol.03" koji se odvija po trei put, u Hrvatskoj, u sklopu hip hop festivala "Back2DaRoots". Gledajte pojedinane i ekipne okraje najboljih plesaa u Breakdance-u i Hip Hop-u, izaberite svojeg favorita i sami iskusite kako je to bilo u doba gladijatorskih borbi. Ne propustite! Sudjelujte u najveem internacionalnom natjecanju koje ujedinjuje sve elemente ove urbane kulture

Za suenje e se pobrinuti svjetski poznata imena kao to su Omar (USA), Spee-D (USA), Marcio (FRA), Michal Rynia (NED), eljko (SLO), itd. Nezaboravnu atmosferu pruiti e DJ Billy Brown (FRA), DJ Woody (SLO) i na vlastiti DJ RealOne.

Jo uvijek vam nije dovoljno primaljivo? Bez brige, nudimo jo mnogo toga.
Za sve one koji ele neto i nauiti organizirane su radionice koje e voditi spomenuti svjetski poznati sudci. Zanima vas da li e i ostali elementi hip hop-a biti zastupljeni? Naravno!!!

U sklopu dogaaja razni grafiteri e oslikati srednju kolu Ruer Bokovi, a meu njima se nalaze imena poput Lunar i Gene.

Naravno nezaobilazni MCi te imena, uz koje e ovaj dogaaj dobiti poseban flavour su "Rupa Crew", Buco i Dante, NEZ, Sokol i Shomy te mnogi drugi. Ovim putem pozivam sve Poeane da sudjeluju u ovom dogaaju.

Dodatne informacije, rezervacije karata te prijave dostupne na www.bboypride.com
Postavljeno 31.10.2007. by Damir Odoljevi
Broj otvaranja:2359
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.