TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Duhovi i NLO – tko ih je vidio?
Novo istraživanje je pokazalo da čak trećina Amerikanaca vjeruje u natprirodne sile i izvanzemaljce. Dio njih tvrdi i da je s istima imao izravni kontakt ili poznaje nekog tko je.

Tridesetčetiri posto Amerikanaca vjeruje u duhove, a isto toliko ih vjeruje u neidentificirane leteće objekte, pokazala je anketa koju su proveli Associated Press i Ipsos uoči Noći vještica.

Četrdesetosam posto Amerikanaca vjeruje u ekstrasenzornu percepciju ili ESP, dok 23 posto tvrdi da su vidjeli duha ili vjeruju da je bilo u njegovoj nazočnosti.

Misty Conrad vjeruje u duhove. Kada je njezina kćerkica počela razgovarati s nevidljivom djevojčicom Nicole, a susjedi rekli da su u njihovoj kući ubijena djeca, zaključila je da je vrijeme za selidbu.

Noć vještica ili Halloween je noć uoči dana mrtvih, a zapravo je skraćenica od "All Hallow's Eve" ili "Hallow Eve" (Sveta večer, noć uoči Svih svetih). Slavi se prije svega u Irskoj, SAD-u, Kanadi, Portoriku, Australiji i Novom Zelandu, a odgovara katoličkom blagdanu Svih svetih.

Djeca se 31. listopada navečer maskiraju, ponekad u duhove, i idu od vrata do vrata tražeći bombone ili druge slatkiše.
Izvor i foto: net.hr
Postavljeno 26.10.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2210
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.