TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
XP na tržištu 6 mjeseci dulje, do 06.2008.
Prodaja dugo iščekivanog operacijskog sustava Windows Viste ne teče prema očekivanjima. Još uvijek 22% korisnika kupuje XP. Taj podatak je Microsoft natjerao da stari operacijski sustav Windows XP ostavi na tržištu dodatnih šest mjeseci.

Tako će korisnici moći kupiti OEM inačicu XP-a do kraja šestog mjeseca iduće godine. Razlog za produženje prodaje Windows XP-a su povratne informacije od proizvođača računala koji su istaknuli da postoji relativno velik broj njihovih mušterija koje ne žele Vistu.
Postavljeno 05.10.2007. by Alen Štor
Broj otvaranja:2296
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.