TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Rekord u vožnji biciklom
Austrijski biciklist Markus Stoeckl oborio je svjetski rekord spustivši se čileanskom skijaškom padinom brzinom od 210,4 km/h.

Markus Stoeckl
Naime, Austrijanac Stoeckl, koristio je čileansku skijašku padinu s nizbrdicom od 45 stupnjeva te tako postigao brzinu od 210,4 km/h.

Stoeckl je morao zadržati dah zbog 40-sekundnog puta kako bi spriječio vizir na kacigi ne padne.

Vjerujemo da se nije bilo baš ugodno voziti tolikom brzinom, no ipak je ovo veliko postignuće, pogotovo jer se radi o spuštanju niz brdo, što je još impresivnije.
Postavljeno 21.09.2007. by Nikolina Ernečić
Broj otvaranja:2466
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.