TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
2,6 milijarde korisnika mobitela
Meunarodno drutvo za telekomunikacije izvijestilo je da na Zemlji ve sada ima 2,6 milijarde korisnika mobitela i 1,13 milijardu korisnika interneta.

Broj mobilnih telefona naglo je porastao od 2000. godine, kada ih je na svijetu bilo "samo" 800 milijuna.

U samo dvije godine, u razdoblju od 2004. do 2006. godine, je u pogon puteno milijardu mobitela, a danas mobitel ili fiksni telefon posjeduju etiri milijarde stanovnika na Zemlji.

Broj korisnika mobitela najbre raste u industrijski razvijenim zemljama, dok je broj korisnika interneta skoio sa 700 milijuna (2004. godina) na 1,13 milijardu (2006. godina), ili jednostavnije vie od 400 milijuna novih korisnika u dvije godine.
Postavljeno 11.09.2007. by Nikolina Ernei
Broj otvaranja:2223
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.