TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
iPhone je otključan

Georgeu Holzu, sedamnaestogodišnjem mladiću trebalo je 500 sati rada kako bi u potpunosi otključao iPhone. Trud mu se uvelike isplatio jer je za otključani iPhone dobio ponudu koju nije mogao odbiti. Nakon što ga je ponudio na prodaju na eBayu Terry Daidone mu je za njegov otključani iPhone ponudio Nissan 350Z i tri "obična" iPhone-a od 8GB. Nakon što mu je to uspjelo rekao je da se neće baviti otključavanjem iPhone-a, već će eventualno otljučati koji za svoj tim koji mu je pomogao u tome te onima iz tima koji ga nemaju, nabaviti iPhone. Za sve one koji imaju iPhone i žele ga otključati George je na svom blogu objasnio kako to mogu učiniti.
Postavljeno 05.09.2007. by Neven Serdarević
Broj otvaranja:2407
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.