TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Windows Vista SP1

Softverski gigant Microsoft najavio je slubeni plan izdavanja te opis novih mogunosti Windows Vista Service Packa 1. Oko 15000 odabranih korisnika za dva tjedna poeti e testirati Vistu SP1, a finalno izdavanje SP1 oekuje se tijekom prvog kvartala 2008. godine kada je najavljeno i izdavanje operacijskog sustava Windows Server 2008. Microsoftov menader izjavio je kako e Vistin SP1 sadravati sve zakrpe koje su objavljene za ovaj operacijski sustav od njegovog objavljivanja u studenome prole godine. Dodat e se nove mogunosti i promijeniti nekoliko komponenata operacijskog sustava, no oekuje se kompatibilnost postojeih aplikacija. Promjene se uglavnom tiu poveanja performansi rada memorije, grafikim podsustavom i ifriranjem diskova. Objavili su i plan simultanog izdavanja zakrpi za klijentsku i serversku stranu to je mogue jer i Vista i Windows Server 2008 koriste iste osnovne dijelove jezgre sustava.
Postavljeno 04.09.2007. by Neven Serdarevi
Broj otvaranja:2441
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.