TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Novi sigurnosni propusti jezgre

Ponovno su uoeni sigurnosni propusti rada jezgre operacijskog sustava. Naime, redi se o osnovnom dijelu operativnog sustava koji omoguava koritenje sklopovlja raunala, te obavlja zadae upravljanja procesa, rasporeivanja memorije, upravljanja ulazno-izlaznim jedinicama itd. Ovi propusti omoguuju udaljenom napadau zaobilaenje sigurnosnih ogranienja sustava, izvoenje Denial of Service napada, te iskoritavanje nepravilnosti u radu generatora sluajnih brojeva. Korisnicima se preporua nadogradnja.
Postavljeno 31.08.2007. by Neven Serdarevi
Broj otvaranja:2308
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.