TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Novi Dodge Avenger

Marka Dodge na tritu Velike Britanije zapoela je prodaju potpuno novog modela Dodge Avenger. Avenger predstavlja klasinu obiteljsku limuzinu sa etvora vrata. Iako se radi o obiteljskoj limuzini u Avengeru se prepoznaje dovoljno sportske agresije koja je tipina za ameriku marku Dodge. Zanimljivo je i to da se radi o potpuno amerikoj koncepciji automobila koja se jedino razlikuje u tome to se za Britaniju proizvodi s upravljaem na desnoj strani. Avenger je prva limuzina koju Dodge prodaje u Europi, a za sada samo na britanskom tritu.

Peter Lambert, glavni direktor Chrysler Group UK rekao je: "S modelima koje nudimo, superautom Dodge SRT-10 te modelima Caliber, Nitro i sada Avenger, marka Dodge sada tritu nudi iroku paletu modela koja je izuzetno konkurentna."
Dodge Avenger s 2.0 SE benzinskim motorom prodaje se po cijeni od 21.570 eura, dok 2.0 SE diesel za 23.000 eura. Luksuzna i najbogatije opremljena verzija s automatskim mjenjaem i 2.4 SXT benzinskim motorom kota 25.890 eura.
Postavljeno 24.08.2007. by Sanjin Bikup
Broj otvaranja:2430
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.