TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Ponuđen smještaj lipicancima
Kći nekadašnjeg konjičkog šampiona Radoslava Cimermana, Nives Cimerman, ponudila je smještaj lipičkim lipicancima na svom imanju vrijednom stotinu tisuća eura.

Cimerman je sa svojim konjem bio višestruki prvak Jugoslavije i Balkana te je ulica koja vodi uz zagrebački hipodrom na kojem je u padu s konja i izgubio život, imenovana po njemu.
Ponudu je glasnogovornik ministra poljoprivrede, Mladen Pavić, komentirao riječima: "Lijepa je to gesta, ali situacija je tako složena da je malo što moguće napraviti. Čovjek koji drži lipicance ne dopušta da itko priđe njegovom imanju niti dopušta da im tko pomogne". Nažalost, nije pokazano nikakvo zanimanje za inicijativu zaljubljenice u konje i konjičke sportove, prenosi Jutarnji.
Postavljeno 08.08.2007. by Lana Ljevaković
Broj otvaranja:3240
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.