TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Nastava u prirodi u Selcu
LIPIK - Osnovna kola Lipik organizirala je za 49 uenika etvrtih razreda nastavu u prirodi u Selcu gdje mladi Lipiani borave od 22. do 27. svibnja.

Voditeljice nastave u prirodi su uiteljice Julija Dumani, Zorica Novokmet i Sandra Tukara, a uenike su na ovaj oblik nastave koji se sve vie prakticira diljem Hrvatske, povele s ciljem da mladi doive ono o emu itaju u svojim knjigama.

Osim nastave, oekuje ih i zanimljiv popratni sadraj. Tako e u ovih nekoliko dana obii Nacionalni park Krka, posjetit utvrdu Trsat i svetite Majke Boje Trsatske, a oekuje ih i kola plivanja.
Postavljeno 25.05.2007. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:4015
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.