TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Pakračanin u finalu Supertalenta
Endi Schrotter, 14 godišnji Pakrački plesač glasovima publike plasirao se u finale Supertalenta koje ćemo imati priliku gledati već sljedeće nedjelje 11. prosinca 2011. na programu Nove TV.

foto: Dnevnik.hr
Endija smo već predstavili prije dvije i pol godine, još dok za ovog mladog plesača nije znala cijela Hrvatska. Danas Endi, koji iza sebe ima  i dva neuspjela pokušaja u Supertalentu koji ga nisu obeshrabrili na putu do uspjeha, zgrabio je svoju „treću sreću“ i plesat će u finalu!

U jučerašnjoj posljednjoj polufinalnoj večeri, u vrlo zanimljivoj koreografiji Endi je otplesao vampira u točki „Noćne more jedne djevojčice“. Oduševio je veći dio žirija, Ninu Badrić i Enisa Bešlagića, pokupio ograman pljesak i salve uzvika iz publike pune njegovih transparenata. Kako je to sve izgledalo pogledajte OVDJE.

Do nedjelje, Endi ima samo par dana za usavršavanje finalne plesne točke, no ne sumnjamo da ovaj momak koji živi ples može uz pomoć gledatelja, publike i neizmjerne podrške roditelja pobjediti. Sretno!!

Postavljeno 06.12.2011. by Marko Barčan
Broj otvaranja:4514
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.