TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Tražimo pjevačku zvijezdu!
"OŠ Lipik i ove godine organizira live show „Škola traži pjevačku zvijezdu“ koji će se održati 28. svibnja 2010. (petak) s početkom u 18 sati u predvorju OŠ Lipik.

Ovo natjecanje za sve osnovnoškolce svojevrsni je pandan RTL-ove emisije Hrvatska traži zvijezdu, a pokrenut je prošle godine na inicijativu učiteljice matematike Sandre Ivanović.
Ulaznica je simboličnih 5 kuna, a sav prihod od ulaznica ide kao nagrada pobjedniku. Dođite i glasujte za svog favorita! Svi ste dobrodošli! "

Postavljeno 26.05.2010. by TDL
Broj otvaranja:3136
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.