TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Lipiku samo bod, Hajduk i Dobrovac nastavljaju uvjerljivo...
Nogometai "Lipika" su u utakmici 24. kola 4. HNL na domaem terenu odigrali samo 0:0 protiv solidne i disciplinirane ekipe "Otoka". Ovaj remi znai i smjenu na vrhu tablice obzirom da su "Lipikovi" pratitelji u subotu bili uspjeni i zabiljeili pobjede, "Dilj" kod kue protiv "Sladorane" sa 1:0, a "MV Croatia" 2:0 u Belom Manastiru protiv "Baranje Belje", pa je sada na tablici "Lipik" trei s dva boda zaostatka za spomenutim vodeim dvojcem.

Lipiani protiv vrstih i na momente grubih Otoana nisu pruili igru na nivou proljetnih izdanja, a osjetilo se i neigranje Kreše Poletije, stoernog obrambenog igraa koji je odraivao suspenziju. "Lipik" je bio bolji prvo poluvrijeme, a uz neprciznost Lipiana koja je najzaslunija što nisu došli u vodstvo, dio "zasluga" pripada i sucu Julariu koji nije dosudio dva eveidentna jedanaesterca na igraima "Lipika" što je kasnije pokušao kompenzirati nedosuivanjem takoer oitog penala za goste koji su u nastavku bilo puno opasniji i stvorili nekoliko izvrsnih prilika za postizanje gola. Najzasluniji što u Lipiku u subotu nije bilo golova je golman "Lipika" Šepovi koji je tri puta bravurozno obrano svoj gol. Na kraju, obzirom na pokazano, podjela bodova je i najrealniji ishod ove utakmice.
Zanimljivo bi trebalo biti i u sljedeem kolu kada Lipiani gostuju kod predposljednjeg "Zadrugara". Istovremeno e "MV Croatia" igrati u epinu, dok e "Dilj" gostovati u "Otoku".
U utakmici 20. kola 1. upanijske nogometne lige "Hajduk" je u Pakracu s 8:0 deklasirao ekipu "Croatie" iz "Mihaljevaca i tako zadrao vodeu poziciju u odnosu na "Poegu" koja je ovog vikenda takoer bila uvjerljiva pobjedivši kao domain ekipu "Kaptola" sa 7:2. Ovo je ujedno i odlina najava velikog derbija koji e sljedee subote od 17 sati biti odigran na Gradskom stadionu u Pakracu. Poeani su u posljednje tri utakmice ostvarili tri uvjerljive pobjede uz gol razliku 21:5, a "Hajduk" je bio još uvjerljiviji, postigavši 20, a istovremeno ne primivši niti jedan gol. Ova utakmica mogla bi odluiti i prvaka 1. NL jer u sluaju pobjede, nogometaši "Hajduka" stvorili bi, u odnosu na Poeane, velikih i vjerojatno nedostinih pet bodova prednosti.

Zanimljivo je bilo i u 2 NL gdje su odigrane utakmice 23. kola, a na vrhu nije bilo promjena. "Dobrovac" je sa 3:1 slavio u Biškupcima protiv "BSK-a" i tako uinio veliki korak prema ostvarenju cilja, a to je plasman u prvorazredno upanijsko društvo. Vodei "Jakši" je tee nego što se to oekivalo s minimalnih 1:0 u Drenovcu savladao "Hrvatski dragovoljac" i ostao na vrhu s tri boda prednosti u odnosu na Dobrovane. Nogometaši "Croatie" poraeni su sa 2:1 u Bekteu od istoimene ekipe, u utakmici u kojoj su Obrijeani nastupili nekompletni i znatno oslabljeni. Ovim porazom "Croatia" je izgubila sve šanse da ostane u borbi za vrh. U Poljani je pavlovaka "Mladost" oekivano lako slavila sa 5:0, a u lokalnom derbiju koji je u Prekopakri odigran u subotu, nogometaši badljevakog "Dinama" su s 1:0 bilo bolji od "Slavonije".
Postavljeno 27.04.2009. by Mario Bara
Broj otvaranja:2943
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Vie od igre
21/09/09
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.