TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Mrtvi konji se još zbrajaju…
Donosimo vam priloge iz Dnevnika Nove TV o mrtvo rođenoj ždrjebadi lipicanaca na državnoj Ergeli u Lipiku.

Iz priloga je vidljivo da ni Mato Čačić, ravnatelj HCK i Ergele Lipik više nije siguran u broj mrtvih ždrjebadi, a s obzirom da su prve informacije govorile o 32 ždrjebne kobile da se zaključiti da je 19 konja mrtvorođeno, a 8 se još čeka. Oko konja se nažalost opet upetljala i politika i žalosno je da s našim lipicancima nikako stvari ne idu na zelenu granu.

PRILOG 1

PRILOG 2


Postavljeno 03.04.2009. by Marko Barčan
Broj otvaranja:4901
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Blondy piše: (10.04. 10:55)
Ej Mika, meni je jasno da ti samo na novac misliš i da sve dobro zbrajaš.No, nije tebi bitan novac poreznih obveznika ,a što se naše gluposti tiče ,trebalo bi posuditi tvoju pamet na samo jedan dan da se odmorimo!
Mika piše: (10.04. 10:06)
Draga plavušo, grdo se varaš ako misliš da ne znam tko si ti! Znam tko ti je mecena i zato bi ti bilo bolje da stišaš malo svoje graktanje.Jedino što ću ja još reći vama gospodo je slijedeće: 20 mrtvih ždrijebaca vrijednih 4.000.000,00 kuna i to državnih, odnosno kuna poreznih obveznika. Uživajte u svojoj gluposti i hranite svoja bolesna ega blaćenjem drugih ljudi, jer ionako za drugo niste sposobni.
frank piše: (09.04. 19:35)
Zna li netko otkud ovoj novinarki Božić kao sugovornik vezano za konje ?! Gdje je Horvat on je veterinar .On je trebao biti u prilogu, a ne Božić. Ovaj već 20 godina nema ništa s konjima , on se bavi ribarstvom.Otkud je on glavni sugovornik.On je svoju priliku imao , odabrao je politiku, a sad se javlja kao veliki stručnjak.Kladim se da je on nazivao novinare i stvarao slučaj.Taj na konje ne misli već samo na sebe.To je već dokazao gdje je novac i položaj tu izroni, a kad je problem samo kritizira.
Blondy piše: (09.04. 16:06)
Ej Mika ,ostadoh ti dužna dužeg odgovora.Kažeš da nisi ovdje postavljena da braniš Božića, no eto ti priznanja PA TI SI POSTAVLJENA! Još samo treba pogađati tko te postavio. Mene ti samo zanima istina pa ako si tako neutralna ,a što toliko hvališ Božića i onu novinarku.Ako je ono novinarstvo što smo vidjeli onda smo svi u gabuli.Ta točno se vidi da čovjeku sijeku iskaz i režu kadrove. Tako su ti i Srbi objektivno izvještavali o Hrvatima devedeset prve.No, ni njima nije uspjelo pa neće ni VAMA !
E.T. piše: (09.04. 13:47)
Nije Mato uništio cijeli jedan uzgoj već je Božić uništio nekoliko cijelih uzgoja tih konja jer ih je 91. mogao a nije maknuo iz Lipika.Kao u ono vrijeme predsjednik Općine Pakrac bio je na takvom položaju da je mogao a nije.Njemu je puno važnije bilo potpisivati neke papire nego spašavati konje.A možda je i htio da ostanu i pripadnu nekim drugima, tko će ga znat?!
Blondy piše: (08.04. 18:21)
Draga Mika , moje hrvatstvo je neupitno, a ti se jako brzo javljaš što znači da ti pišeš po nalogu,a ne ja.! Pozdrav od Blondy
Mika piše: (08.04. 17:50)
Draga Blondi iliti plavušo, koliko vidim ti se, draga moja tu isfuravaš na neko veliko HRVATSTVO, a nadimak ti je "Blondi"! Svima,koji su naravno pročitali ovaj tvoj komentar, je jasno da ti pišeš po nalogu tamo nekih trenutno podobnih. Ne znam zašto se ti prtljaš i petljaš tamo gdje ti nije mjesto. Ja nisam ovdje postavljena da branim Božića ili napadam Čačića, ali činjenica je da je Božić stručnjak što se tiče genetike konja i njihovog uzgoja, a da je Čačić samo mali čovječuljak koji se našao tu gdje se nije trebao naći i koji je uništio jedan cijeli uzgoj. Zato nemoj razbijati svoju glavicu ovim stvarima jer oni koji ti govore što da pišeš ni sami nisu svjesni koliku si jamu kopaju. No sve će ionako uskoro sjesti na svoje mjesto ...
Blondy piše: (08.04. 17:38)
Ej Mika evo i tebe otkrih!Isto kao i tebe i mene je šokiralo samo mene ono što Božić govori.On izgleda ima informacije iz prve ruke od štalara i konjušara.Pa šta se on ne bavi ribama. Koliko ja znam on je još devedesete napustio konje i otišao u politiku.Pa otkud mu sad tako točne informacije?! Možda je i kad je potpisivao za "krajinu" imao točne informacije pa je dozvolio da se većina konja pomlati.Znam da je bio i u timu za povrat konja, a svi smo vidjeli kako su izgledali kad su došli. Da je više pregovarao , a manje obilazio naše konje po srpskim sajmovima bili bi došli puno prije i u boljem stanju.Što se tiče Čačića on radi i nek radi, a Božić nek ne muti vodu jer bi mu ribe mogle ugibat u mutnoj vodi.
Mika piše: (06.04. 22:02)
Ovaj večerašnji prilog me stvarno šokirao! Onaj smušeni veterinar ponaša se kao da je upravo sletio na planet Zemlju pa nema pojma ni o čemu. On ni sam ne zna o kojij se ergeli lipicanaca radi pa izjavljuje da mora otići u LIPICU (Slovenija) da bi znao o čemu se radi! Što reći nego sramota, sramota, sramota i sto puta sramota! Novinarka je odlično konstatirla na kraju priloga da sve što je državno kao da nije ničije!
G_P piše: (06.04. 20:11)
Vjerovatno uskoro i prilog broj 3!
G_P piše: (04.04. 15:32)
Ovaj Čačić je lopina samo takva. Moralno bi bilo da podnese ostavku, ali to od takvog čovjeka ne očekujem, taj ima obraz debel kao đon od staklanskih radnih cipela.
Mika piše: (04.04. 10:21)
Iz priloga je vidljivo da Čačić govori neistinu! U vremnskom odmaku od samo tri dana (koliko je između ova dva priloga) totalno je promjenio priču. Može se sada govoriti ovo ili ono, ipak je najlakše biti general poslije bitke,ali činjenica je je da su 32 konja izgubljena, a možemo si samo zamisliti što bi značila ta 32 konja za ergelu i za Lipik! Da taj čovjek ima i malo dostojanstva dao bi ostavku na mjesto voditelja ergele, ali u našem "poštenom" društvu takve se stvari rijetko ili nikada ne događaju.
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.