TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Najava: LET3 i ELEMENTAL
Ovogodinja manifestacija Pakrakog ljeta koja se odrava od 7. do 29. lipnja zavrit e koncertima grupe LET 3 i Elemental.

Koncerti e biti odrani u subotu, 28.06.2008 oko 21:00h u Pakracu na izletištu Omanovac. Ulaz je slobodan. U sklopu završne priredbe - koncerata, bit e odran i paintball turnir za sve zainteresirane posjetitelje. Posjetiteljima e biti prezentiran paintball te e svi zainteresirani moi sudjelovati po promotivnim cijenama. Program paintballa poinje oko 17h.

Vana napomena:
Zbog regulacije prometa na uskoj cesti koja vodi do izletišta Omanovac organizator apelira na posjetitelje s podruja Pakraca i Lipika da koriste prijevoz koji e biti osiguran od strane organizatora. Kombi vozila polazit e s Gradske trnice Pakrac od 18h na dalje. Povratak e biti osiguran na isti nain gotovo cijelu no. Postoji i mogunost kampiranja u krugu samog izletišta uz minimalnu naknadu. Za ostale posjetitelje osiguran je parking takoer uz minimalnu naknadu.

 

Postavljeno 24.06.2008. by Marko Baran
Broj otvaranja:2354
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.