TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Književna večer; Julijana Adamović: Kako su nas ukrali ciganima
Samostalna narodna knjižnica i čitaonica Pakrac poziva Vas da nam se pridružite 21. lipnja (subota) na još jednoj književnoj večeri koja će se također održati kao dio ovogodišnjeg Pakračkog ljeta.

Pakračkoj publici svoju će zbirku priča pod nazivom Kako su nas ukrali ciganima predstaviti vukovarska spisateljica i blogerica Julijana Adamović. Uz autoricu, sudjelovat će i Sandra Obradović, pjesnikinja i blogerica iz Bjelovara.

Književna večer počinje u 20 sati i to u vrtu caffe bara Škorpija (ovom prilikom zahvaljujemo obitelji Žuro na gostoprimstvu).

Radujemo se Vašem dolasku!

izvor: pakrac.hr
Postavljeno 20.06.2008. by Marko Barčan
Broj otvaranja:2846
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.