TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Stota izvedba ''Debele'' na Pakračkom ljetu
Predstava Male scene „Debela“ Silvije Šesto Stipaničić, u petak 13. lipnja u 12 sati bit će izvedena na manifestaciji Pakračko ljeto, u Češkom domu u Pakracu te će tako obilježiti svoju stotu izvedbu.

Ana Begić, Iva Mihalić, Luka Juričić i Igor Kovač pakračkoj će publici predstaviti uspješnicu koja na duhovit način govori o tinejdžerskim problemima, od nedostatka samopouzdanja do problema s kilogramima, roditeljima, školom i ljubavnim jadima.

Predstavu je do sada vidjelo više od 15 000 gledatelja u Maloj sceni te na gostovanjima u Delnicama, Puli, Splitu, Novigradu, Labinu i Bjelovaru (BOK Fest). Predstavu je režirala Snježana Banović, scenografkinja je Dinka Jeričević, kostimografkinja Dženisa Pecotić, koreografkinja Zaga Živković, a predstavu zaokružuju hitovi grupe Denis&Denis.

Izvor: vecernji.hr

Postavljeno 11.06.2008. by Lana Ljevaković
Broj otvaranja:2181
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.